Welkom

Welkom op de website van Henny Temmink Fotografie.
Een (groeps)portret, uitvaart, huwelijks- of bedrijfsreportage; door mijn jarenlange ervaring als vakfotograaf bent u altijd verzekerd van een reportage zoals u dat wenst. Spontaan en origineel; een professionele uitstraling voor een betaalbare prijs!  

 

logo

bedrijf

 

bedrijf

Bedrijfsfotografie,
professioneel beeldmateriaal vastgelegd in de hoogste kwaliteit.

 Een professionele bedrijfsfilm in Full-HD kwaliteit behoort ook tot de mogelijkheden.        (Zie bedrijfsfilm)

Portret

 

portret

Portretfotografie,
portretten gemaakt in elke stijl in studio, thuis of op locatie.

huwelijk

 

trouw

Bruidsfotografie, 
uw persoonlijke inbreng omgezet in een originele reportage, uitgevoerd in een digitaal album naar keuze.

Disclaimer

Toepasbaarheid Disclaimer

Wanneer u deze website bezoekt en gebruik maakt van eventuele informatie op deze website, betekent dit dat u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.

Bestemd voor informatieve doeleinden
De inhoud van deze website wordt uitsluitend ter beschikking gesteld voor informatieve doeleinden en mag niet geïnterpreteerd worden als commerciële aanbieding, advies of professionele relatie.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan Henny Temmink Fotografie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website. Henny Temmink Fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen die zijn gebaseerd op deze website.
Eventuele koppelingen naar websites van derden worden aangeboden voor gebruiksgemak. Henny Temmink Fotografie kan niet verantwoordelijk worden gesteld
voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de gekoppelde websites of de links naar andere websites die zich op de gekoppelde websites bevinden.
Evenmin kan Henny Temmink Fotografie verantwoordelijk worden gesteld voor het niet correct functioneren van deze website of wanneer virussen op deze website zouden voorkomen.

Wijzigingen
Henny Temmink Fotografie behoudt zich het recht voor deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving vooraf, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik maakt van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer. Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met Henny Temmink Fotografie.

Uitvaart

 

uitvaart

Uitvaartfotografie,
een dierbaar aandenken.

Discreet en volgens uw wensen vastgelegd.

Retouche

 

retouche

Retoucheren,
uw oude foto's laten herstellen, wegwerken van overige details, gelaatsvlekken, corsages etc.

Nieuw foto ontwerp door samenvoegen van aantal foto's.

Vrije opdracht

 

vrije opdracht

Specifieke opdrachten, gemaakt zoals u dat wilt.